Makkelijk zelf te beheren en groeit met je mee!

Wij bouwen een aantrekkelijk vormgegeven website, goed vindbaar in Google en die ook nog eens eenvoudig zelf te beheren is. En kom je er een keer niet uit dan staat onze vriendelijke support klaar om je te helpen. 

Websites

Webhosting

Onderhoud

Support

Een goede website kan ook goed betaalbaar zijn. Wij bespreken graag de mogelijkheden binnen het gestelde budget, we zouden je nog kunnen verrassen…

Het is natuurlijk wel zo fijn als je zelf de website kan bijhouden. De website wordt gebaseerd op het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress. Dit zorgt ervoor dat iedereen met basis computerkennis de website bij kan houden. Teksten aanpassen en afbeeldingen plaatsen, dan kan je zelf!
En mocht je hulp nodig hebben, wij staan voor je klaar!

We zorgen er voor dat de ervaring van de bezoeker van de website op elk apparaat optimaal is. Dus of je nou op een computer, tablet of telefoon naar de website kijkt, hij ziet er altijd perfect uit.

Ondanks dat de website is gebaseerd op moderne techniek heb je geen technische kennis om de website te gebruiken of aan te passen. Wij zorgen ervoor dat alles technisch tot in de puntjes is geregeld. Alles moet gewoon werken en daar moet jij geen omkijken naar hebben, toch?

Wij zijn geen groot internetbureau en hebben ook niet de ambitie om snel groot te groeien. Hierdoor kennen wij onze klanten persoonlijk en kennen de klanten ons. Dat betekent dat je ons bij een vraag gewoon kan bellen, appen of een mailtje kan sturen. Het is dan wel zo fijn dat degene die jouw website heeft gemaakt je bij vragen verder helpt.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.